Notiunile de contabilitate sunt folositoare pentru oricine?

Aceasta este una dintre intrebarile care ni se adreseaza in ultima vreme. Raspunsul nostru este DA. Indiferent ca esti inginer, medic, informatician sau jurist, notiunile economice in general si cele de contabilitate in special te fac sa vezi altfel realitatea din jur.

Intelegerea circuitului economic te face sa-ti dai seama de locul si rolul tau in cadrul acestui ansamblu, de posibilitatile de dezvoltare si de oportunitatile are apar. Resursele sunt si vor fi intotdeauna limitate, iar daca stii sa le gestionezi bine nu poti fi decat in avantaj. Profesia si evolutia ta este cu atat mai buna cu cat stii sa-ti pui in valoare atuurile si sa te incadrezi intr-un buget limitat.

Dincolo de notiunile tehnice specifice, la cursul nostru de contabilitate se invata mecanismele economice fundamentale bazate pe cheltuieli si venituri, pe plati si incasari.

In concluzie, cursul de contabilitate este recomdandat tuturor celor care doresc sa-si insuseasca notiunile economice si sa-si gestioneze mai bine rezultatele. Va asteptam la grupa care va incepe in luna APRILIE 2016 la Iasi!

Leave a Comment