Expert achizitii publice – un curs util pentru toti profesionistii!

In anul 2016 s-a modificat legislatia achizitiilor in asteptarea noilor linii de finantare de pe alocarea financiara 2014 – 2020. Chiar si persoanele care lucreaza de mult timp in domeniu trebuie sa-si actualizeze cunostintele pentru a face fata noilor cerinte.

Astfel, indiferent ca un profesionist activeaza in domeniul ingineriei, economiei sau juridic are nevoie de aceste notiuni absolut indispensabile pentru ducerea la bun sfarsit a contractelor. In aceste conditii, cursul oferit de Training Cariere aduce o plus valoare importanta, atat pe partea de structurare a procedurilor pentru institutii publice, cat si in ceea ce priveste participarea la licitatii de catre firmele private.

Concret, informatiile primite la curs ajuta absolventii la:

  • Intocmirea corecta a unui caiet de sarcini,
  • Realizarea procedurilor de atribuire,
  • Rezolvarea contestatiilor,
  • Incheierea contractelor,
  • Cunoasterea legislatiei,
  • Cunoasterea altor aspect nereglementate.

Atat institutiile publice, cat si organizatiile private care beneficiaza de fonduri publice trebuie sa respecte legislatia in domeniu, ceea ce inseamna ca va exista in viitorul apropiat o mare oportunitate de angajare. Domeniul fondurilor nerambusabile are nevoie in permanenta de specialisti instruiti, iar societatea Training Cariere va ofera un avantaj competitiv important.

Va asteptam la inscriere pentru urmatoarea serie de curs la disciplina Expert accesare fonduri structurale pentru a va reactualiza cunostintele in acest domeniu!

Leave a Comment